کانون‌های مساجد می‌توانند به کسب و کارهای روستایی پیوست فرهنگی دهند/ فعالیت ۱۳ هزار و ۷۰۰ کانون در مساجد روستاها

حجت‌الاسلام والمسلمین خداداده گفت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به عنوان پیشخوان فرهنگی دولت تلاش دارند در جامعه روستایی و در حوزه عمومی روستا فرهنگ‌سازی کنند که در صورت تحقق این امر، کسب و کارهای ماندگارتری شکل می‌گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین «کمال خداداده» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش مساجد در توانمندسازی روستاها، اظهار کرد: بخش اعظمی از مباحث توسعه، پیشرفت و اشتغال و کارآفرینی منوط به فرهنگسازی است تا زمانی که فرهنگ عمومی کشور نسبت به امر کسب و کار آمادگی لازم را نداشته باشد، محور توسعه نمی‌چرخد.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به عنوان پیشخوان فرهنگی دولت تلاش دارند تا بتوانند به ویژه در جامعه روستایی و در فضای عمومی روستا فرهنگ‌سازی کنند که در صورت تحقق این امر، کسب و کارهای ماندگارتری شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه حدود ۱۳ هزار و ۷۰۰ کانون مسجدی یعنی نیمی از کانون‌های فرهنگی هنری روستایی هستند، تصریح کرد: مردم و مسئولان باید بدانند که ایجاد اشتغال صرفاً با پول محقق نخواهد شد بلکه مباحث اشتغال یک پیوست فرهنگی بسیار مهمی دارد که این پیوست فرهنگی اگر به خوبی در حوزه آموزش و فرهنگ عمومی کشور و فضای کسب و کار و فرهنگ کار و کارآفرینی جایگاه خود را پیدا نکند ما به اشتغال پایدار نخواهیم رسید.

حجت الاسلام و المسلمین خداداده با اشاره به ضرورت و الزامات نهضت بازگشت به مسجد، خاطرنشان کرد: برای تحقق این نهضت می‌توان از ظرفیت کانون‌های فرهنگی هنری به ویژه در حوزه‌های کسب و کار و به ویژه اقتصاد فرهنگی و بوم‌گردی بهره گرفت.

انتهای پیام/

کد خبر 1727770

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha