جریان سازمان یافته برای فروش ارزاق هیئت های مذهبی در سیستان و بلوچستان وجود ندارد

مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: نه تنها جریان سازمان یافته برای فروش ارزاق هیئت های مذهبی در سیستان و بلوچستان وجود ندارد بلکه این ارزاق هدفمند توزیع و نشت در بازار ندارد.

 مصطفی جهانشاهی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار داشت: یکسری مواکب کوچک هستند که اقلامی محدودی را توزیع می کنند که این مواکب نیاز به مجوز فعالیت ندارند اما موکب هایی هم داریم که توزیع  ارزاق گسترده دارند و این مواکب نیاز به مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی دارند  و  در حال حاضر ۱۳۰ موکب با مجوز سازمان تبلیغات اسلامی استان فعالیت جدی و رسمی دارد.

  مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در شهرستان های به فراخور جمعیتی که دارند مواکب فعال هستند، ادامه داد: فعالیت مواکب پذیرایی جنبه ایجاد و بسط فرهنگ دینی و اسلامی دارد. مواکب در ایجاد نشاط اجتماعی و تعظیم شعائر نقش تاثیرگذاری دارند سعی ما بر این است در حد توان این مواکب را در مسیر صحیح در استان تقویت کنیم.

جهانشاهی به توزیع ارزاق شامل برنج، مرغ، شکر و گوشت در ایام فاطمیه اشاره کرد و افزود:  تشکر می کنم از مدیریت جهاد کشاورزی و کارکنان آن و تنظیم بازار در تامین ارزاق یاریگر ما هستند؛ امسال در ایام فاطمیه ظرفیت فراهم شده و در زاهدان و دیگر شهرهای استان توزیع ارزاق را در بین هیئت مذهبی خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی مشخص  می کند که هیئت مذهبی ارزاق را از کدام فروشگاه ها دریافت کنند، افزود: فیلترهای نظارتی برای توزیع درست ارزاق  داریم. 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یادآور شد: جریان سازمان یافته برای فروش ارزاق در سیستان و بلوچستان وجود ندارد و ارزاق هدفمند و نشت به بازار ندارد.

جهانشاهی گفت: امسال مسئله فاطمیه از دو منظر دارای اهمیت بوده و دو کلید واژه و شعار مهم در این ایام دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: با شعار «مادرم مظلومه بود و یاور مظلوم‌ها» بر این هستیم که نسبتی بین فاطمیه و مسئله فلسطین برقرار کنیم چرا که حضرت زهرا (س) حامی مظلومان بودند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: مسئله دوم جنبه محتوایی دارد و با شعار «معجزه مادری» به نقش مادری که دارای ارزش بالایی است، توجه ویژه‌ای دارد.

وی یادآور شد: باتوجه به تبلیغات مسمومی که از طرف دشمن صورت می‌گیرد و تلاش می‌شود نقش مادری را کوچک نشان دهد، یکی از ابعاد پرداختن به مسئله فرزندآوری و جمعیت توجه به نقش مادری و این موهبت الهی است.

جهانشاهی بیان کرد: در قالب کتب و جزوات در هیئات مذهبی و حسینیه‌ها و تکایا به این قضیه پرداخته می‌شود

وی گفت: در حوزه فاطمیه نسبت این مسئله با وحدت جهان اسلام و تقریب مطرح است و همه محبین حضرت زهرا (س) درصدد هستند که وحدت مسلمانان دچار خدشه و آسیب نشده و برگزاری مراسم حضرت زهرا نیز موجب کدورت مذاهب مختلف نشود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: در راستای جلوه وحدت در ایام فاطمیه، پرداختن به مشترکات و اجتناب از حرف‌های تفرقه افکنانه مورد تاکید است.
 

کد خبر 1738498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha