لزوم برنامه ریزی برای مهارت آموزی جمعیت روستایی مازندران

اوسط هاشمی با بیان اینکه بیش از ۴۱ درصد از جمعیت مازندران در روستاها زندگی می کنند و باید برای مهارت آموزی این قشر اثرگذار برنامه ریزی کرد، گفت: توجه به برنامه های محوری فنی و حرفه ای در حوزه روستایی به تحقق جهش تولید ختم خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «علی اوسط هاشمی» امروز (13اسفند) در جلسه شورای مهارت استان مازندران با بیان اینکه زمانی به توسعه پایدار، متوازن و همه جانبه دست پیدا می کنیم که از نیروی انسانی ماهر بهره مند باشیم، تاکید کرد: توسعه منهای نیروی انسانی ماهر معنا ندارد.

 

معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور توجه دادن به ارزش مهارت را از برنامه های محوری این سازمان برشمرد و افزود: ارزش مهارت باید به درستی برای مردم تبیین شود و زمینه ای فراهم کنیم که سرمایه ها تنها به دانش معطوف نباشد و مهارت نیز در کنار آن به درستی دیده شود.

 

وی گفت:تغییرات سریع و پرشتاب جامعه می طلبد تا متناسب با ضرورت های زمان پیش برویم از همین رو بازنگری در استانداردهای آموزشی کشور ضرورتی است که در برنامه های سالجاری این سازمان هدف گذاری شده است.

 

اوسط هاشمی با بیان اینکه اگر اراده ما در مسیر توسعه قرار گرفته باید توانمندی انسان ها را جدی بگیریم، ادامه داد: بازنگری در استانداردهای آموزشی و صلاحیت های حرفه ای نخستین گام است.

 

وی با بیان اینکه بیش از 41 درصد از جمعیت مازندران در روستاها زندگی می کنند، سهم روستاییان در مقوله مهارت آموزی را مهم اعلام کرد و گفت: توجه به برنامه های محوری فنی و حرفه ای در حوزه روستایی گامی مهم در تحقق شعار جهش تولید است.

 

اوسط هاشمی بیان کرد: اگر تناسب مهارت و تقاضا در کشور به درستی شکل نگیرد، بیکاری ساختاری محصول آن است. بازار جدید مهارت جدید می طلبد بنابراین باید نگاهمان به مشاغل نگاه نو باشد.

 

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه رویکرد جامعه محوری در نظام آموزشی ضروری است، گفت: بازنگری در نظام آموزشی و تغییر نگاه و استفاده از تمامی ظرفیت ها یک ضرورت محسوب می شود.

 

وی پیشنهاد کرد که تمامی شرکت های صنعتی در کنار خود کارگاه های مهارت آموزی راه اندازی کنند و هر شرکت یک مرکز فنی و حرفه ای مدرن را طراحی کند.

 

اوسط هاشمی گفت: اتفاقات ناشی از تخریب ساختمان در زلزله و حوادث اینچنینی به دلیل عدم محاسبات فنی و عدم بکارگیری نیروی مهارتی است اینجاست که حضور نیروهای ماهر بیش از گذشته احساس می شود.

 

کد خبر 1033640

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha