طرح‌های خلاقانه برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی مورد استقبال قرار می‌گیرد

دریایی گفت: طرح‌های خلاقانه برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در برنامه سالیانه وزراتخانه متبوع از جمله پایتخت کتاب ایران، و همچنین در سطح بومی از سوی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان مورد حمایت قرار می‌گیرد.

علی اصغر دریایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان با اشاره به سی اُمین دوره هفته کتاب که با عنوان کتاب، دانش‌آموز و آینده نامگذاری شده است، اظهار داشت: یکی از مهمترین بخش های ترویجی کتاب و کتابخوانی مدارس و جامعه هدف این فعالیت مهم فرهنگی، دانش‌آموزان است لذا در روشنگری واقعی این شعار کلیدی که کتاب به عنوان مهمترین و جامع‌ترین رسانه منبع دانایی است باید در سطح مدارس و مراکز آموزشی تلاش فراوانی صورت گیرد.

 


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود:هفته کتاب و انتخاب سنندج به عنوان هفتمین پایتخت کتاب ایران فرصت بسیار مناسبی است تا برنامه ها و فعالیت‌های ترویجی فرهنگ کتاب و کتابخوانی مجدداً مرور شود و برنامه‌های خلاقانه‌ای در این استان در همین راستا تدارک دیده شود.

 


وی با اشاره به شعار هفته کتاب امسال مبنی «ما همانیم که می‌خوانیم» افزود: در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و سنندج هفتمین پایتخت کتاب ایران با همکاری و هم افزایی دانشگاه های سطح استان، ادارات و سازمان ها و شهرداری سنندج و انجمن های تخصصی حوزه کتاب برنامه ها و فعالیت های فرهنگی، هنری و رسانه ای جهت سی اُمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی در استان کردستان طراحی و تدارک دیده شود.

 

 

نخبگان و صاحب‌نظران عرصه فرهنگی دانش‌آموزانرا به کتاب و کتابخوانی تشویق کنند

 


دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کردستان ضمن دعوت از نخبگان و صاحب نظران عرصه فرهنگی و کتاب وکتابخوانی به امر مهم تشویق وترغیب دانش آموزان به کتاب و کتابخوانی گفت: در این هفته برای حوزه آموزش و پرورش با همکاری اداره کل آموزش و پرورش علاوه بر نمایشگاه کتاب در مدارس، جلب خیرین برای اهدای کتاب به مدارس، نشست کتابخوانی در مدارس، قصه گویی در مدارس ابتدایی و معرفی و بررسی کتب حوزه ادبیات کُردی در دبیرستان های علوم انسانی از جمله مهترین برنامه های روز اول هفته کتاب در مدارس سراسر استان است.

 


وی تاکید کردند: کلیه برنامه های تدارک دیده شده برای این هفته باید به نتیجه مهم تشویق به مطالعه منجر شود، ما در همه زمینه‌های دیگر اقتصادی از جمله بازی‌های رایانه ای و فیلم های ویژه کودک و نوجوان در همه فضاهای تبلیغی به ویژه فضای مجازی به تبلیغات وسیعی متوسل شده ایم اما در عرصه کتاب و کتابخوانی کمترین تبلیغ انجام می‌شود.

 


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ضمن اشاره به نامگذاری روزهای هفته کتاب امسال تصریح کرد: مدارس و مراکز آموزشی بهترین مکان برای ترویج کتاب و کتابخوانی است لذا این هفته که در همه تریبون های رسمی و خبرگزاری‌ها از جمله صدا و سیما به مناسبت هفته کتاب به این مقوله می پردازند فرصتی مغتنمی است برای ترویج مزیت‌های کتابخوانی و تاثیرکتاب و کتابخوانی در زندگی اجتماعی امروز انسان.

 


وی در خصوص برنامه های فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه کتاب و کتابخوانی نیز گفت: ما از طرح‌های خلاقانه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی استقبال می کنیم و حمایت از این طرح‌ها را در برنامه سالیانه وزراتخانه متبوع از جمله پایتخت کتاب ایران، روستاهای دوستدار کتاب و حمایت از کتابفروشی های سراسر کشور و استان قرار گرفته و همین امر نیز در سطح بومی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز مورد حمایت قرار می‌گیرد.

 

وی از صاحب نظران و فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی و رسانه‌های عرصه کتاب تقاضا کرد در این زمینه با ارائه طرح‌های خلاقانه برای تشویق و ترغیب دانش‌آموزان و عامه مردم به امر مهم کتابخوانی ما را یاری نمایند.

کد خبر 1231894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha