کاروان راهیان نور بهترین بستر برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های آینده است

عزت خواه گفت: راهیان نور فرصتی برای اندیشیدن و موثرترین برنامه برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های آینده ایران اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حسنعلی عزت خواه امروز در آئین اعزام نخستین کاروان دانش آموزان دختر کهگیلویه و بویراحمد به مناطق عملیاتی جنوب کشور گفت: اردوهای راهیان نور دانش آموزی تحول آفرین بوده و اثرات تربیتی خوبی برای انتقال مفاهیم وارزشهای دفاع مقدس به دانش آموزان آینده ساز ایران اسلامی است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سفر به سرزمین مجاهدت‌های هشت سال دفاع مقدس توفیقی معنوی است که نصیب هر کس نمی‌شود گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال فرهنگ ارزشمند دفاع مقدس به نسل نوجوان و جوان از مهمترین اهداف برگزاری اردوهای راهیان نور دانش آموزی است.

 

وی به دانش آموزان توصیه کرد وگفت: قدر این سفر معنوی را بدانید چرا که به خاکی پا می‌گذارید که سالها پیش هم سن و سالان شما برای صیانت از آن جانفشانی کردند و ره صد ساله را یک شبه طی کردند.

 

عزت خواه از برگزاری مسابقه ثبت خاطرات و دلنوشته های دانش آموزان در سفر راهیان نور خبرداد و گفت: دانش آموزان خاطرات و دلنوشته های خویش را در سفر راهیان نور یادداشت و در مسابقه خاطرنویسی راهیان نور شرکت نمایند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این خاطرات و دلنوشته ها جمع آوری ودر کتابی منتشر خواهد شد.

 

فرمانده سپاه سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد نیز در آئین اعزام کاروان راهیان نور گفت: در نخستین مرحله از اعزام دانش آموزان به مناطق عملیاتی دفاع مقدس در جنوب کشور ،۲۵۰ نفر از دانش آموزان دختر استان به این مناطق اعزام شدند.

 

سردار حمید خرم دل افزود: برنامه اعزام دانش آموزان در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیلاتی دفاع مقدس تا پایان سال ادامه دارد و طبق برنامه ریزی صورت گرفته یک هزار و ۲۰۰ دانش آموز دختر و پسر استان در ۹مرحله به مناطق عملیاتی اعزام می شوند.

 

وی گفت: دختران دانش آموز در این کاروان به مدت سه روز از مناطق عملیاتی جنوب بازدید می کنند و راویان دفاع مقدس هم ،دلاوری های رزمندگان اسلام را برای آنان روایت خواهند کرد.

کد خبر 1249508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha