"راهیان نور" در رسانه‌ها/ از ثبت نام ۱۰۰ هزار خادم راهیان نور در سایت «کوله‌بار» تا   اعزام طلاب خواهر بویین زهرایی به اردوی راهیان نور

راهیان نور فرصتی برای آموزش معارف عملی همراه با نشات گرفتن از رشادت‌های شهدا و جانبازان است؛ رسانه‌‌ها نیز هم‌گام با مردم علاوه بر انعکاس حضور پرشور آحاد مردم در این مناطق به ارائه اقدامات و خدمات خادمان مردم در اردوهای راهیان نور می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دفاع مقدس سمبلی از حماسه‌ها، ایثارگری‌ها، اخلاص، روحیه مقاومت و جهاد مردم ایران است که تا سال‌ها هدایتگر ملت‌های آزادی‌خواه دنیا خواهد بود. راهیان نور دانشگاه کامل و جامع و فرصتی برای آموزش معارف عملی همراه با نشات گرفتن از رشادت‌ها و مجاهدت‌های شهدا و جانبازان و یکی از بستر‌هایی است که می‌تواند از خود گذشتگی‌های رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس را نشان دهد. همچنین راهیان نور از مهمترین اقدامات فرهنگی کشور برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن محسوب می‌شود.

 

امروز نیز با گذشت سال‌ها از دوران جنگ هشت ساله تحمیلی اما همچنان جنوب، غرب و شمال غرب کشور میعادگاه و الهام بخش مشتاقان و رهروان آن حماسه آفرینان در قالب کاروان‌های راهیان نور است بر همین اساس روز ۲۰ اسفند ماه نخستین روز حضور مقام معظم رهبری در راهیان نور به «روز ملی راهیان نور » نامگذاری شده است. ایشان در خصوص اهمیت راهیان نور فرموده‌اند: «راهیان نور در واقع فناوری استفاده از ثروت عظیم و معدن طلای دوران دفاع مقدس است.» رسانه‌ها نیز در هم‌گام با مردم در روزهای انتهای هر سال که خیل مشتاقان برای حضور اردوهای راهیان نور بیش از پیش می‌شود ضمن انعکاس این حضور پرشور به ارائه اقدامات و خدمات خادمان مردم در اردوهای راهیان نور می‌پردازند که در بسته خبری خبرگزاری شبستان به انعکاس گوشه‌ای از این اخبار که در رسانه‌های مختلف چون واحد مرکزی خبر، ایسنا، مهر، ایکنا، حوزه، ایرنا، فارس، تسنیم منتشر شده است؛ می‌پردازیم:

 

سرزمین راهیان نور / منطقه فتح المبین

یادمان شهدای فتح‌المبین در هشت کیلومتری شمال‌غربی شهرستان شوش قرار دارد.عملیات فتح المبین از عملیات های نظامی ایران بر علیه نیروهای عراق، در فروردین ۱۳۶۱ در خلال جنگ ایران و عراق بود، که با تلفات بالای انسانی پس از هفت روز نبرد سنگین و با پیروزی قاطع نیروهای ایرانی و عقب نشینی ارتش بعثی عراق، به پایان رسید.

 

سرزمین راهیان نور / منطقه فتح المبین

 

سرزمین راهیان نور / منطقه فتح المبین

 

سرزمین راهیان نور / منطقه فتح المبین

 

سرزمین راهیان نور / منطقه فتح المبین

 

اساتید دانشگاه‌های لرستان به اردوی راهیان‌ نور اعزام شدند

با بدرقه علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان جمعی از اساتید دانشگاه‌های استان لرستان، پنج‌‌شنبه، ۲۵ اسفندماه راهی اردوی راهیان‌ نور و پیشرفت شدند. در این اردوی دو روزه، اساتید در منطقه عملیاتی شلمچه حضور یافتند و راویانی همچون باقری، رویدادها و عملیات‌های دوران دفاع مقدس را تبیین کردند.

 

همچنین کاروان اساتید دانشگاه‌های استان لرستان از نمایشگاه و بخش‌های مختلف شلمچه و در بخش اردوی راهیان پیشرفت از بخش‌های مختلف پالایشگاه بزرگ آبادان بازدید کردند.

 

اردوهای راهیان‌نور و پیشرفت با همکاری دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان، سازمان بسیج اساتید استان لرستان و دانشگاه لرستان برگزار شد، در این اردوها، علاوه بر عبدالصمد حمیدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان، مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان به نمایندگی از رئیس دانشگاه لرستان و ویسکرمی از سازمان بسیج اساتید استان لرستان حضور داشتند.

 

کاروان مذکور در طول مسیر نیز از برخی یادمان‌های دفاع مقدس بازدید کردند و اساتید دانشگاه‌های استان لرستان بار دیگر بر پایبندی به آرمان‌های شهدای سرافراز ایران اسلامی تأکید کردند.

 

۱۰۰ هزار خادم راهیان نور در سایت «کوله‌بار» ثبت نام کردند

 

۱۰۰ هزار خادم راهیان نور در سایت «کوله‌بار» ثبت نام کردند

حجت الاسلام محمد جعفری در جمع راهیان نور تاکید کرد: اگر زیرساخت‌های شبکه خادمی آماده شود تا سه سال آینده بزرگترین و مؤثرترین مجموعه فرهنگی کشور را خواهیم داشت. در سایت کوله‌بار که سایت ثبت‌نام خادمان شهدا است، قریب به ۱۰۰ هزار خادم ثبت‌نام کردند که ۶۰ درصد از این افراد آقا و ۴۰ درصد دیگر خانم هستند.

 

مسئول کمیته مرکزی خادمین شهدا افزود: «حق با زائر است» شعار خادمان در یادمان‌ها است یعنی به گونه‌ای رفتار کنیم که سبب جذب مردم به این مناطق باشیم و کسی به‌خاطر رفتار خادم از این مناطق دور نشود.

 

حجت‌الاسلام جعفری با اشاره به اینکه خادمی آداب دارد، بیان کرد: ممکن است در یادمان‌ها با کسانی روبه‌رو شود که ظاهر و حجاب خوبی ندارند اما این افراد زائر و دعوت شده شهدا هستند و از این رو باید با کمال احترام با آنان برخورد شود.

 

مسئول کمیته مرکزی خادمین شهدا تصریح کرد: حدود ۲ هزار و ۵۰۰ مادر شهید منتظر گمشدگان خود هستند.

 

وی به اجرای طرح «خادمان نخبه» اشاره کرد و گفت: از سال ۹۰ این طرح در یادمان‌ها اجرا می‌شود و دانش‌آموزانی که معدلی بالای ۱۸ دارند به مدت سه روز در مناطق می‌مانند و با شهدا آشنا می‌شوند.

 

اعزام طلاب خواهر بویین زهرایی به اردوی راهیان نور

 

حومزه علمیه خواهران بویین زهرا

 

احمدی مدیر مدرسه علمیه خواهران شهرستان بویین زهرا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، اظهار داشت: بازدید از مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس ضمن آشنایی آحاد مردم جامعه به خصوص نسل سوم انقلاب با شیوه‌های نبرد فرزندان این مرز و بوم، عمق ایثار و از خودگذشتگی جوانان دیروز را به نمایش می‌گذارد.

 

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب، همواره بر گرامیداشت یاد و خاطره شهدا تأکید فراوان دارند و اردوهای راهیان نور یکی از اقدامات موثر و فرهنگی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

 

مدیر مدرسه علمیه خواهران شهرستان بویین زهرا، تصریح کرد: امنیّت کشورمان حاصل خون شهداست و راهیان نور بهترین فرصت برای معرفی شهدایی است که از جانشان گذشتند تا کشورمان در امنیت به سر ببرد، بنابراین زنده‌ نگه داشتن یاد و خاطره شهدا رسالتی است که بر عهده همه ما است و امروز باید تجربه‌ها و خاطرات شهدا بیش از گذشته به نسل جوان منتقل شود.

 

وی ادامه داد: برخی از خادمین در اردوگاه‌های خرمشهر و اهواز مستقر هستند و همچنین کارهای فرهنگی از جمله فضاسازی، برپایی غرفه کودک، حلقات تربیتی، غرفه شهدا، استقبال از زائرین و اردوگاه‌ها اهم فعالیت‌های این خادمین می‌باشد.

 

حضور ششمین گروه از راهیان نور کاشان در مناطق عملیاتی جنوب

 

ششمین گروه از راهیان نور کاشان با حضور در مناطق عملیاتی جنوب پس از استقرار در اردوگاه شهید فرجوانی از گلزار شهدای هویزه، منطقه طلاییه، علقمه و منطقه شلمچه بازدید کردند.

 

https://media.hawzahnews.com/d/2023/03/18/4/1753144.jpg?ts=1679144193000

 

https://media.hawzahnews.com/d/2023/03/18/4/1753141.jpg?ts=1679144192000

 

https://media.hawzahnews.com/d/2023/03/18/4/1753150.jpg?ts=1679144198000

 

https://media.hawzahnews.com/d/2023/03/18/4/1753137.jpg?ts=1679144179000

 

 

حجت‌الاسلام محمدحسنی: حفظ سرمایه‌های کشور منوط به حراست از مرزها است

 

حفظ سرمایه‌های کشور منوط به حراست از مرزها است

 

حجت‌الاسلام عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در جمع کارکنان پایور و وظیفه  تیپ ۳۹۲ زرهی نیروی زمینی ارتش با تاکید بر توجه ویژه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) به مرزداران گفت: سرکشی و دیدار چهره به چهره از کارکنان وظیفه و پایور مرزبان، امری بسیار مهم و اساسی است چرا که آن‌ها با روحیه بالا در دفاع از کیان کشور می‌کوشند.

 


وی با اشاره به وظیفه مهم مسئولان در توجه ویژه به ارزش‌های مرزداری اظهار داشت: بحمدالله اخلاص، وفاداری و عمل به وظایف مرزبانی، در یکایک کارکنان غیور ارتش در مرزها موج می‌زند و موجب شده که یگان‌های سرپا و پویایی را در مرزها شاهد باشیم.

 


رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش مرزداری را یکی از بافضیلت‌ترین اعمال دانست و تصریح کرد: هر ملتی که نتواند از مرزهای خود به طور کامل حراست کند، تمامی دستاوردهای خود را از دست می‌دهد. در واقع حفظ سرمایه‌های ملی کشور منوط به حراست از مرزها است.

 


گفتنی است در این دیدارها، امیر سرتیپ حمزه بیدادی، ارشد نظامی ارتش در جنوب غرب کشور و حجت‌الاسلام والمسلمین صالحی نسب، رئیس اداره عقیدتی سیاسی نزاجا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسنی را همراهی کردند.

 

اردوی راهیان نور در مناطق عملیاتی هورالعظیم

 

https://snn.ir/files/fa/news/1401/12/27/1927137_858.jpg

 

https://snn.ir/files/fa/news/1401/12/27/1927176_702.jpg

 

https://snn.ir/files/fa/news/1401/12/27/1927232_984.jpg

کد خبر 1258274

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha