مباحث دینی، قرآنی و معرفتی را به عنوان یک عبادت در شب های قدر تلقی کنیم

حجت الاسلام میثم تارم گفت: بهترین عمل در شب های قدر مذاکره علمی و مذاکره درباره معارف اسلامی و معارف قرآن کریم و معارف دین است پس باید مباحث دینی، قرآنی و معرفتی را به عنوان یک عبادت در این شب ها تلقی کرده و با توجه به سخنرانی ها و بحث ها گوش کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز (۱۸ فروردین ماه) حجت الاسلام میثم تارم در خطبه های نماز جمعه جیرفت، ضمن سفارش به رعایت تقوای الهی، گفت: در روایت روایات اهل بیت (ع) ذکر شده بهشت ۸ در و جهنم ۷ در دارد و این بدان معناست ک رحمت خداوند از غضبش بیشتر است.
امام جمعه جیرفت با تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع)، بیان کرد: ایشان دومین امام ما شیعیان است و از منظر بخشش، کرامت، عفو، بزرگی و حلم الگو و سرمشق  ما است.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، با اشاره به این که شهید آوینی اهل قلم و هنرمندی است که مورد غفلت ما قرار گرفته، اظهار کرد: شهید آوینی هنرمند متفکر، عارف، اهل تقوا و با بصیرتی است که برای همه هنرمندان و اهل قلم الگوی بسیار خوبی است.
حجت الاسلام تارم خاطرنشان کرد: اکثر هنرمندان و ورزشکاران ما افراد با بصیرت، متعهد و مومن هستند گر چه در هر جامعه ای استثنائاتی نیز وجود دارد.
خطیب جمعه جیرفت با تاکید بر این که باید هنرمندان، جوانان و جامعه ما زندگی و قلم، بیان و هنر شهید آوینی را مورد توجه قرار دهند، تصریح کرد: تأثیرگذاری قلم و بیان شهید آوینی به دلیل عبودیت، بندگی، انجام تکلیف الهی و اطاعت پذیری او از خدا است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید صیاد شیرازی عنوان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری؛ شهید صیاد شیرازی یک روحانی بود، آزادی کردستان و بسیاری از فتح های هشت سال دفاع مقدس مرهون فداکاری های امثال شهید صیاد شیرازی و شهید چمران است.
حجت الاسلام تارم بیان کرد: شهید سید محمدباقر صدر نابغه بزرگ ای، فقیه، فیلسوف، اقتصادان، مفسر، با بصیرت، زمان شناس و مرجع تقلیدی جوان بود که ظاهرا در ابتدای جوانی مرجع تقلید شده و مقلد داشته است.
امام جمعه جیرفت ادامه داد: امروز کتاب اقتصاد شهید صدر مورد توجه اقتصادانان اروپا قرار گرفته و سند افتخار آمیزی برای ما است، کتاب های درسی اصول فقه برای حوزه های علمیه نوشته است و امروز حوزه های علمیه در حال تحول هستند و تمایل دارند کتاب های شهید صدر را جایگزین کتاب های درسی گذشتگان کنند.
وی با اشاره به این که در آستانه شب های قدر و شهادت حضرت علی (ع) قرار داریم، یادآور شد: از هم اکنون باید خودمان را برای شب زنده داری، عبادت، دعا و نیایش آماده کنیم.
حجت الاسلام تارم خاطرنشان کرد: بهترین عمل در شب های قدر مذاکره علمی و مذاکره درباره معارف اسلامی و معارف قرآن کریم و معارف دین است پس باید مباحث دینی، قرآنی و معرفتی را به عنوان یک عبادت در این شب ها تلقی کرده و با توجه به سخنرانی ها و بحث ها گوش کنیم.
خطیب جمعه جیرفت با بیان این مطلب که نباید در این ایام ایتام و فقرا را فراموش کنیم، ابراز کرد: می توانید بخشی از کمک های مومنانه و صدقات خود را به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و تهیه افطاری اختصاص دهید.
وی اضافه کرد: ستاد دیه شهرستان نیز در ماه رمضان آماده جمع آوری کمک های خیرخواهانه شما خیرین برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد است.

حجت الاسلام تارم بهترین زمان کسب تقوای الهی را ماه رمضان عنوان کرد و گفت: خداوند متعال فلسفه روزه ماه رمضان را کسب تقوا ذکر کرده است، تقوایی که قبولی اعمال و رفتار ما است.

امام جمعه جیرفت با بیان این مطلب که هر چیزی زینتی دارد و زینت زندگی خوب در دنیا ۴ چیز است، تصریح کرد: قناعت، دوری از حسد، کینه و اسراف و معاشرت با افراد صالح از زینت زندگی خوب است.

وی اظهار کرد: انسان باید در زندگی اهل قناعت باشد و از اسراف که از گناهان کبیره است بپرهیزد همچنین از حسادت و کینه توزی بپرهیزد چرا که انسان مومن نباید کینه مومنی را در دل داشته باشد.

حجت الاسلام تارم تاکید کرد: انسان برای داشتن زندگی خوب باید با افراد مومن، صالح و شایسته رفت و آمد داشته باشد.

خطیب جمعه جیرفت خاطرنشان کرد: امروز رفیق بد می تواند یکی از آسیب های جوانان و نوجوانان باشد باید مواظب و مراقب باشیم و با افراد صالح، شایسته، مومنین، متدین و مسجدی ها رفت و آمد و گفتگو کنیم و در اصلاح افراد بد نیز بکوشیم.

کد خبر 1260523

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha