قرآن  بالاترین شاخص‌های معنوی و سلامت را بیان می‌کند

عین اللهی با اشاره به اینکه در فرهنگ اسلامی و دینی بالاترین شاخص‌های معنوی وجود دارد که قابل مقایسه با شاخص‌های معنویت غربی‌ها نیست، گفت: اگر عمل به قرآن و دستورات الهی را انجام دهیم قطعاً سلامت واقعی معنوی و جسمی برای ما ایجاد می‌شود.

بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت و درمان در حاشیه بازدید از سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان در مورد سلامت معنوی گفت: امروز تقریباً تمام دانشمندان دنیا به این نتیجه رسیدند که سلامت را باید در تمام ابعاد در نظر بگیرند و اگر آن را مدنظر قرار ندهند سلامت واقعی بدست نمی‌آید و موضوعی را به نام سلامت معنوی تدوین کردند که شاخص سلامت معنوی آن‌ها مشخص نیست و هرکس برای خودش می‌گوید من معنویت دارم و در هر فرقه و دینی شاخص‌های خود را به معنویت اختصاص می‌دهد.

 

بالاترین شاخص‌های معنوی و سلامت روحی در دین اسلام مطرح شده است

 

وزیر بهداشت درمان تصریح کرد: در فرهنگ اسلامی و دینی بالاترین شاخص‌های معنوی وجود دارد که قابل مقایسه با شاخص‌های معنویت غربی‌ها نیست. اگر عمل به قرآن و دستورات الهی را انجام دهیم قطعاً سلامت واقعی معنوی و جسمی برای ما ایجاد می‌شود و سلامت روحی و روانی را بدست می‌آوریم.

 


بهترین سبک زندگی در قرآن مطرح شده است

 

وی گفت: مهمترین مسأله در سلامت در درجه اول سبک زندگی است که قرآن روش و سبک زندگی را به روشنی بیان کرده و بسیاری از بیماری‌ها از اشتباه زندگی کردن ایجاد می‌شود به طور مثال اکثر بیماری‌ها با استرس ایجاد می‌شود.

 

گناه عامل استرس و بیماری

 

وزیر بهداشت و درمان‌تصریح کرد: انسان در کودکی، جوانی و میانسالی حوادث زیادی را پشت سر می‌گذارد و این حوادث زندگی می‌تواند عامل استرس و بسیاری از بیماری‌های باشد اما اگر به خدا اتکا کند و در برابر سختی‌ها صبر کند و توکل برخدا کند بسیاری از استرس‌ها را پشت سر می‌گذارد.

 

 

وی افزود: گناه یکی از عوامل اصلی است که استرس ایجاد می‌کند. دستورات اجتماعی و فردی زیادی در قرآن مطرح شده که با رعایت آن‌ها فرد می‌تواند از لحاظ روحی و جسمی سالم بماند. دستورات دینی ما دارای نکات خاصی برای حفظ سلامت هستند که بسیار بالاتر از دستورات سلامت در فرهنگ غرب است که اگر آن‌ها را اجرا کنیم موفق خواهیم بود.


 

نیازمند مراکز فرهنگی در بیمارستان‌ها هستیم


عین اللهی اظهار داشت: ما در بیمارستان‌ها به یک مرکز فرهنگی بزرگ احتیاج داریم که بزرگترین مرکز فرهنگی همان مساجد و نمازخانه‌ها هستند که باید به آن‌ها توجه شود تا اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی مذهبی را در آنها جامه عمل بپوشانیم.

 

 

وی تصریح کرد: در برخی کشور‌ها کلیسا و بیمارستان یکی شده، یعنی در کنار سلامت به مسائل معنوی توجه می‌کنند.

 

کد خبر 1261687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha