فعالیت ۴۶۰ شعبه اخذ رای در مساجد مشهد مقدس

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان گفت: در شهرستان مشهد مقدس ۴۶۰ شعبه اخذ رای در مساجد دایر شده و همزمان با شروع این مارتن سیاسی، از ساعت ۸ صبح، فرایندرای گیری را شروع و تا پایان وقت نیز در خدمت رای دهندگان هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد؛ مسجد همواره در تمام مناسبات اجتماعی و سیاسی نقش فعالی داشته و در رویدادهای مهمی چون انتخابات نیز نقش مهمی در پرشور کردن فضا و مشارکت مردم داشته و همچنین فضایی برای اخذ رای بوده است.

امسال و در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و انتخابات خبرگان رهبری نیز مساجد نقش پررنگی در افزایش نشاط سیاسی در همه شهرها از جمله مشهد مقدس داشتند.

فعالیت ۴۶۰ شعبه اخذ رای در مساجد مشهد مقدس

حجت الاسلام والمسلمین امیر حسین احمدنیا، معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد در خصوص مشارکت مساجد در این انتخابات گفت: امسال نیز همچون گذشته مساجد علاوه بر ویژه برنامه های مختلف برای پرشور کردن انتخابات، پذیرای شعب اخذ رای برای حضور مردم بودند.

وی در خصوص آمار مساجدی مشارکت کننده در انتخابات افزود: در شهرستان مشهد مقدس ۴۶۰ شعبه اخذ رای در مساجد دایر شده و همزمان با شروع رای گیری از ساعت ۸ صبح، فرایند اخذ رای را شروع و تا پایان وقت یعنی ساعت ۲۴ نیز در خدمت مردم عزیز مشهد هستند.

وی همچنین به برخی اقدامات این مرکز برای مشارکت در انتخابات اشاره کرد و گفت: صفحه قرارگاه نعمت حضور و بسته محتوایی آن یکی از اقدمات ما برای افزایش مشارکت بود که در سایت مسجدنا ایجاد شده و محتواهایی ازجمله پاسخ به شبهات روز، متن منبر حضور حداکثری و بیش از ۱۰ ساعت دوره آموزشی کنشگری انتخابات، به‌صورت ویژه در اختیار ائمه جماعات استان‌های خراسان قرار گرفت. راه اندازی کافه گفتگو و حرکت ون های انتخاباتی در سطح شهر، اعزام سخنران و هادیان سیاسی به مساجد، تهیه کتاب مجلس شابسته و تولید ویژه برنامه های همسنگران مسجدی از دیگر برنامه های این مرکز برای انتخابات بود.

فعالیت ۴۶۰ شعبه اخذ رای در مساجد مشهد مقدس

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان همچنین در خصوص نقشه سند چشم انداز مساجد که در سال ۱۳۹۵ترسیم شده است، نیز افزود: در این سند مطلوب شده است تا مسجد طرح های مختلفی در راستای نیروی انسانی تمدن سازونقش آفرین در بخش های مختلف جامعه تربیت کند.

مشارکت کانون های مساجد در طرح «مسجدمعمور»

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدنیا تصریح کرد: طرحی برای نخستین بار در کشور اجرا می‌شود به دنبال آن هستیم تا در آینده مساجد علاوه بر بعد عبادی، در عرصه‌ های اجتماعی دارای برنامه بوده و در طول شبانه روز محل آمد و شد مردم باشند.

وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر آبادانی و برقرار بودن مساجد در طول شبانه روز ابراز کرد: طرح «مسجد معمور» در تیر سال جاری در مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌ های خراسان تدوین شد. جهت اجرای آزمایشی طرح مسجد معمور، ۱۱۰ مسجد در سطح شهر مشهد در نظر گرفته شده است که ۱۹ تشکل در مساجد فعالیت دارند که در مسجد معمور باید ۱۰ تشکل فعال باشند، که این تشکل‌ها شامل پایگاه‌های بسیج خواهران و برادران، ازدواج آسان، فرزندآوری، نیکوکاری و توانمندسازی، شورای امر به معروف و نهی از منکر، شورای حل اختلاف، دارالتحفظ، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و هیئات مذهبی می‌شوند.

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی بیان کرد: اهداف این اقدام، جاذبه‌آفرینی با برنامه‌ریزی برای اشتیاق بیشتر جوانان به موضوعات مذهبی، تحقق مسجد در تراز انقلاب اسلامی، تحقق محله اسلامی مسجدمحور با حاکمیت فرهنگ اسلامی و قرآنی و... است.

پایان پیام/

کد خبر 1752710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha