ثبت اطلاعات ۴۲ هزار گروه در سامانه اطلس جهادی/۸ هزار پروژه محرومیت زدایی به اتمام رسید

زهرایی گفت: امسال ۱۰ هزار و ۲۳۰ پروژه در قالب ۲۹۷ تفاهم‌نامه و موافقت نامه استانی مبادله شده است که هشت هزار پروژه به اتمام رسیده و مابقی تا پایان امسال آماده افتتاح می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سردار «محمد زهرایی» صبح امروز (۱۶ آذر) در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان جنوبی با محکومیت ترور دانشمند هسته ای شهید فخری زاده، اظهار کرد: به اندازه هر قطره خون شهید فخری زاده، هزاران جهادگر بسیجی عَلَم دانش و عمل او را به دست می گیرند و هم در در ادامه مسیر علمی شهید قلم می زنند و هم در راستای عمل او گام های استوار برمی دارند.

 

توقف موتور هسته ای جمهوری اسلامی ایران خیالی باطل بیش نیست

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با تأکید بر اینکه جهادگران بسیجی همچون شهید فخری زاده خادم ملت هستند و ترسی از شهادت ندارند، گفت: با شهادت فخری زاده مسیر جدیدی برای گروه های جهادی باز شد تا در عرصه هسته و علمی نیز ورود جدی پیدا کنند و در این زمینه خود را به بلوغ برسانند.

 

وی خطاب به دشمنان نظام اسلامی تأکید کرد: با این اقدامات جنایتکارانه خود، فخری زاده های را در این انقلاب متولد می کنید که خیلی باید برای محو آنان برنامه ریزی کنید و اینکه با ترور دانشمندان بخواهید موتور هسته ای جمهوری اسلامی ایران را متوقف کنید خیالی باطل بیش نیست.

 

جهادگران بسیجی مسیر شهید فخری زاده را ادامه می دهند

زهرایی ادامه داد: ملت غیور و شهیدپرور جمهوری اسلامی ایران از امام امت و ولایت وفقیه که سرچشمه زلال حکمت و بصیرت است الهام می گیرند، نیازی نیست تحلیل سیاسی به این مردم بدهیم چرا که همه نگان آنان به ولایت فقیه جامعه است.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور  با اشاره به اینکه جبهه مقاومت با شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی متوقف نشده است و سیلی از مردم در این راه به پا خواستند، گفت: دشمن با حماقت خود دارد جوانان ما را در مسیر مقاومت ثابت قدم می کند و شک نداریم که باطل از بین رفتنی است.

 

وی با بیان اینکه امروز جوشش و ثبت نام جهادگران بسیجی برای خدمت در جبهه علمی و هسته ای کشور  ماحصل ترور وحشیانه دشمن است، تأکید کرد: فخری زاده و سلیمانی ها چراغ راه نیستند و خود راه هستند.

 

برنامه جامع محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی در ۱۰ هزار و ۲۳۰ روستای کشور اجرا می‌شود

زهرایی در ادامه به برنامه ها و مأموریت های بسیج سازندگی کشور اشاره و تصریح کرد: برنامه جامع محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی در  ۶۵۵ دهستان کشور  شامل ۱۰ هزار و ۲۳۰ روستا در طول سه سال اجرا می‌شود.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه  یکهزار و ۸۷ محله آسیب پذیر در حاشیه شهر هم مشمول این طرح سه ساله است، ادامه داد: طرح‌های‌ آبرسانی، قنات و استخر ذخیره آب، بیابان زدایی، مسکن محرومان و توسعه زیرساخت‌های اشتغال از رویکرد و اولویت‌های اجرای این طرح است.

 

۸ هزار پروژه محرومیت زدایی به اتمام رسید

وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۸۷۷ پروژه طرح جامع محرومیت‌زدایی در هفته بسیج افتتاح شد، عنوان کرد: امسال ۱۰ هزار و ۲۳۰ پروژه در قالب ۲۹۷ تفاهم‌نامه و موافقت نامه استانی مبادله شده است که هشت هزار پروژه به اتمام رسیده و مابقی تا پایان امسال آماده افتتاح می شود.

 

زهرایی بیان کرد: برای سال آینده نیز تاکنون موافقت اولیه برای اجرای ۱۲ هزار پروژه محرومیت زدایی انجام شده اما نقطه هدف ما بیشتر است.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه محرومیت نسبی است و امروز نیازها با گذشته متفاوت است، اظهار کرد: هنر ما باید این باشد که از تکنولوژی و فناوری، تبدیل تهدیدها به فرصت ها و برخی افراد تنبل و بی تدبیری که محرومیت زا هستند، عقب نمانیم.

 

اولویت بسیج سازندگی توسعه جبهه جهانی جهادی خدمت رسانی است

وی با اشاره به اینکه بسیج سازندگی ماحصل تفکر جهادی است، افزود: برای جهادگران بسیجی معنویت حرف اول را می زند و اولویت و چشم انداز عالی بسیج سازندگی توسعه جبهه‌ جهانی جهادی خدمت رسانی است.

 

زهرایی در ادامه بیان کرد: طرح شهید و جانباز اعلام شدن جهادگران آسمانی در مجلس اعلام وصول شده و در حال پیگیری است.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: یکی از مطالبات مهم رهبر معظم انقلاب که در پیام ۹ بندی ایشان تاکید شده، تبدیل کردن گفتمان جهادی به گفتمان عمومی جامعه است و بسیج سازندگی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

 

ثبت اطلاعات ۴۲ هزار گروه در سامانه اطلس جهادی

وی با اشاره به سامانه مرکزی گروه‌های جهادی، تصریح کرد: اطلس گروه‌های جهادی امروز یک مجموعه عظیم در کشور است که ۴۲ هزار گروه جهادی را در کشور تقسیم بندی کرده است، که ۱۲ هزار گروه آن امسال تشکیل شده است.

 

زهرایی در بخش دیگری از سخنانش اقتصاد مقاومتی را از مأموریت های بسیج سازندگی اعلام کرد و افزود: نزدیک به ۴۳۵ قطب صنایع تبدیلی در کشور وجود دارد، که بسیج سازندگی به دنبال تکمیل زنجیره ارزش در این قطب‌ها است و با برخورداری از شبکه انسانی در راستای آموزش و توانمندسازی مردم حرکت می‌کند.

 

بسیج سازندگی به دنبال تکمیل زنجیره ارزش در قطب صنایع تبدیلی است

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ضمن انتقاد از عدم فرآوری و ارزش افزوده در مورد محصولات کشاورزی استراتژیک خراسان جنوبی گفت: برای ۱۶۰ قطب صنایع تبدیلی و تکمیلی برای سه سال آینده برنامه‌ریزی شده که ۲ محصول خراسان‌ جنوبی نیز در این برنامه‌ریزی‌ها است.

 

وی به ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه در روستا اشاره کرد و ادامه داد: در  این مدل بسیج بدون تصدی‌گری و تنها تسهیل‌گری انجام می دهد که در حال حاضر ۲۳ هزار صندوق قرض الحسنه مردم یار اشتغال‌زا ایجاد شده که یک میلیون و ۱۰۰ هزار عضو دارد و توانسته اند در سال جاری  ۳۸ هزار شغل ایجاد کنند.

 

زهرایی عنوان کرد: این صندوق‌ها برای پایدار ماندن تبدیل به تعاونی می‌شوند که در این راستا ۴۸۶ تعاونی تشکیل شده که ۳۱۵  مورد آن در سال جاری بوده است.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره اینکه در قالب تفاهم نامه با وزارت بهداشت در پیک اول شیوع کرونا ۸۴۰ هزار نفر جهادگر اقداماتی متعددی چون ضدعفونی‌کردن سطح شهر، تولید ماسک، کمک به کادر درمانی و حتی تغسیل و تدفین متوفیان کرونایی را انجام دادند، اظهار کرد: در پیک سوم نیز با هدف قطع زنجیره شیوع کرونا، طرح شهید سردار سلیمانی در بازه زمانی چهار ماهه اجرا می شود.

 

 

 

کد خبر 1000660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha