خدمتی به رنگ عشق/ از آموزش خیاطی زنان بی سرپرست تا برگزاری جشن تکلیف دختران

اردوهای جهادی، فرصت برای مشق عشق، تمرین ایثار و از خودگذشتگی و آوردگاهی برای سنجش عیار جوانانی است که دل در گرو خدمت به اهالی محروم ترین روستاهای کشور دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، گروه های جهادی دانشجویی فارغ از هرگونه نیت مادی و تنها به عشق خدمت به مردم که به گفته پیر و مرادشان « ولی نعمتان این انقلاب هستند »، سختی هر کاری را به جان می خرند تا بذر امید را در دل هموطنان خود در مناطق محروم بکارند.

 

فعالیت های جهادی صرفا کار عمرانی یا فرهنگی و خودسازی نیست بلکه مجموعه ای از اقدامات خودجوش داوطلبانه و از روی اخلاص در راستای ارائه خدمات متنوع فرهنگی، آموزشی، تحصیلی، عمرانی، بهداشتی و درمانی، کشاورزی و باغداری، مهارتی و فنی و حرفه ای می باشد که بر پایه سازندگی استوار است.

 

با توجه به محرومیت های تاریخی هرمزگان به ویژه مناطق شرقی آن، ضرورت حضور گروه های جهادی و اجرای طرح و برنامه های محرومیت زدایی در این مناطق را دو چندان کرده است و در حال حاضر هزار و 200 گروه جهادی در استان مشغول فعالیت هستند.

 

گروه های جهادی برادران و خواهران دانشگاه پیام نور شهرستان رودان پس از شناسایی روستاهای هدف، روستای ناصرآباد بخش جغین با هزار و 600 نفر جمعیت را به عنوان محروم ترین روستا در این شهرستان برای خدمات رسانی انتخاب کردند و از اوایل دی ماه راهی این روستا شدند.

 

 

محمد رستاخیز، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شهرستان رودان گفت: 20 نفر از دانشجویان دانشگاه پیام نور رودان به منظور خدمات رسانی عمرانی، فرهنگی و آموزشی در قالب 2 گروه جهادی 10 نفره برادران و خواهران از اوایل دی ماه جاری عازم روستای ناصرآباد بخش جغین شدند.

 

وی با اشاره به تقارن ایام فاطمیه با دوران برگزاری اردوی جهادی دانشجویی، افزود: فعالیت های جهادی این بار متفاوت تر از گذشته بود و رنگ و بوی فاطمی به خود گرفت.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شهرستان رودان ادامه داد: فعالیت های جهادی خود را از سوم دی ماه به صورت مستمر در عرصه های عمرانی شامل تکمیل دیوار حیاط دبستان شهید اصغر سالاری، آموزشی شامل برگزاری کلاس های رفع اشکال، پیشرفت تحصیلی، عکاسی، خیاطی ویژه بانوان بی سرپرست و بدسرپرست با حضور 3 مربی و به مدت 10 روز، نقاشی، احکام، نماز و فرهنگی شامل کارگاه های سبک زندگی و آسیب های اجتماعی با موضوع اعتیاد و ترک تحصیل فرزندان و اشتغال آغاز کردند و همزمان با سالروز سردار دلها به اتمام رساندند.

 

 

رستاخیز عنوان کرد: حضور روحانی اعزامی به روستا در این ایام، فرصتی مناسبی بود تا از ظرفیت وی برای برگزاری کلاس های آموزش احکام، نماز و برپایی کارگاه های تبیین شخصیت و سیره حضرت زهرا(س) و مکتب و فرهنگ فاطمی در سطح مدارس روستا استفاده کنیم.

 

وی از تشکیل گروه سرود دختران فاطمی متشکل از دانش آموزان پایه های سوم تا ششم دبستان های شهید مدرس و شهید اصغر سالاری روستای ناصرآباد به عنوان بخش دیگری از فعالیت های گروه جهادی یاد کرد و گفت: برگزاری آیین جشن تکلیف 49 نفر از دختران دبستان های روستا در جوار شهدای گمنام مرکز بخش جغین یکی دیگر از برنامه ها بود.

 

رستاخیز با اشاره به اینکه برای برگزاری این جشن تکلیف خیرین روستا، دهیاری، شورای اسلامی، مدارس روستا و گروه جهادی شهید لطفی زاده دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان با گروه های جهادی دانشگاه پیام نور همکاری کردند، افزود: غبارروبی قبور شهدای گمنام توسط دختران مکلف، اجرای سرود، برگزاری مسابقات قرآنی و فرهنگی از جمله برنامه های این آیین بود.

 

 

وی ادامه داد: در این آیین به هر نفر از دختران مکلف یک چادر نماز که با همکاری خیرین روستا تهیه و به همت گروه جهادی خواهران دوخته شده بود به همراه سجاده نماز اهدا شد.

 

برپایه این گزارش، گروه های جهادی دانشگاه پیام نور رودان در قالب دو گروه سفیران امید برادران و گروه جهادی شهید حاجبی خواهران به این اردوی 10 روزه اعزام شده بودند.

 

گفتنی است؛ دهستان ناصرآباد با هزار و۶۰۰ نفر جمعیت در فاصله ۱۰ کیلومتری مرکز بخش جغین و ۷۰ کیلومتری مرکز شهرستان رودان قرار دارد.

 

 

 

 

 

کد خبر 1244669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha