نمایش هنرهای دستی آیینی مذهبی در سی امین نمایشگاه بین الملی قرآن

مسئول بخش فرهنگی و صنایع دستی سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اشاره به فعالیت ۲۲ هنرمند در رشته های مختلف هنری از نمایش هنرهای دستی، آیینی و مذهبی در این نمایشگاه خبر داد.

شهرام امیری، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد محصولات فرهنگی و صنایع دستی در سی امین نمایشگاه قرآن کریم گفت: بخشی از هنرهای ایران به خصوص در صنایع دستی و هنرهای سنتی غالبا کاربردهای ملی مذهبی و آیینی دارد؛ مانند مساجد که مزین به مقرنع سازی، گچ بری، آینه کاری، کاشی کاری و فرش هستند که دقیقا همان هنرها در این غرفه به مردم عرضه می شود.

 

 

 

مسئول بخش فرهنگی و صنایع دستی سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم  افزود: بخشی از لوازم مورد استفاده در مراسم و مناسک مذهبی مانند گلابدان، سراهی، اشکدان نیز در این غرفه ارایه می شود و تمام رشته های هنری که در این غرفه ارایه می شوند، کد رشته سازمان صنایع دستی را دارند و مورد تایید میراث فرهنگی قرار دارند.

 

 

وی گفت: در این غرفه اجازه ورود اجناس خارجی و چینی داده نشده است و حتی اجازه داده نشده است کالاهای مصنوعی صنایع دستی ارایه شود و تمام اساتید حاضر در غرفه ها محصولات فرهنگی و صنایع دستی از افراد مجرب در رشته خود هستند. رشته های هنری در این غرفه ها عبارتند از قلم کاری، مشبک، طلاکوبی فولاد، پارچه زربفت، خاتم، فیروزه کاری، مینا، کتابت آیات قرآنی، پارچه بافی و محصولات زندانیان یزد از جمله منبت، معرق، گچ بری، انگشترسازی، آینه کاری و حجاری سنگ است.

 

 

امیری با اشاره به حضور 22 هنرمند در این بخش از نمایشگاه بین المللی قرآن خاطرنشان کرد: این هنرمندان به صورت زنده هنر خود را در معرض دید عموم قرار داده که در کنار این هنرمندان صورتگری، سفال و شیشه گری نیز به صورت زنده خدمات خود را ارایه می دهند.

 

 

وی با اشاره به تحریر آیات قرآن بر روی محصولات شیشه ای مانند لیوان و ....  گفت: بخش محصولات فرهنگی و صنایع دستی فضایی بالغ بر 1700 متر مربع را در اختیار دارد که در اختیار هنرمندان قرار دارد و تمام کالاهای ارایه شده در این غرفه مربوط به شعائر اسلامی و آیین ایرانی است.

کد خبر 1260913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha