چشم انداز رشد ۵ درصدی «گردشگری حلال» تا سال ۲۰۳۰ میلادی

طبق گزارش جدیدی که توسط «چشم‌اندازهای بازاریابی یونی‌داتوس» منتشر شده است، انتظار می‌رود بازار گردشگری حلال از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۳۰ با نرخ رشد مرکب سالانه حدود ۵ درصد رشد داشته باشد.

خبرگزاری شبستان، جهان اسلام: طبق گزارش جدیدی که توسط «چشم‌اندازهای بازاریابی یونی‌داتوس» منتشر شده است، انتظار می‌رود بازار گردشگری حلال از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۳۰ تا  با نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) حدود 5 درصد رشد داشته باشد.

 

 گزارش بازار گردشگری حلال با جمع آوری داده هایی در مورد پویایی های مختلف مانند محرک های بازار، محدودیت ها و فرصت ها جمع آوری شده است. این گزارش نوآورانه از چندین تحلیل برای دستیابی به چشم اندازهای نزدیک تر از بازار گردشگری حلال استفاده می کند.گزارش بازار گردشگری حلال تجزیه و تحلیل دقیقی از آخرین تحولات صنعت و عوامل روند در بازار ارائه می دهد که بر رشد بازار تأثیر می گذارد.

 

علاوه بر این، مخزن آماری تحقیقات بازار به بررسی و برآورد بازار گردشگری حلال در سطوح جهانی و منطقه ای می پردازد. جمعیت فزاینده ای که به طور نامتناسبی جوان، تحصیلکرده و با فعالیت بالا هستند، به رشد صنعت گردشگری حلال کمک می کنند.

 

جهان اسلام دارای سهم قابل توجهی از بازارها و مقاصد گردشگری است که تاثیر مطلوبی بر پیش‌بینی تجارت حلال دارد. گردشگری حلال نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. با توجه به ابتکارات برای تقویت گردشگری در بسیاری از کشورها مانند ازبکستان و همچنین بازسازی مکان های تاریخی از دست رفته، تقاضا برای سفرهای حلال رو به افزایش است.

 

از سوی دیگر پذیرش گردشگری حلال نیز رو به افزایش است زیرا کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی از این روند پیروی کرده و گنجینه هایی را کشف می کنند که می تواند برای گردشگران مسلمان جالب باشد.

 

انتظار می رود مسلمانان در نسل آینده با ورود به نیروی کار، بازیگران کلیدی در شکل دادن به مرحله بعدی توسعه گردشگری حلال باشند. با توجه به افزایش مصرف کنندگان مسلمان در طبقه متوسط ​​رو به بالا و افزایش ارتباط متقابل که سفر را به یک سبک زندگی تبدیل کرده است، پیش بینی می شود تقاضا برای گردشگری حلال افزایش یابد.

 

همچنین پیش‌بینی می‌شود که بخش گردشگری حلال مورد توجه قرار گیرد و به یک جزء حیاتی از صنعت پررونق گردشگری حلال جهانی تبدیل شود و تقاضا برای سفر حلال از سراسر جهان را برآورده کند.

 

این در حالی است که بازار گردشگری حلال رشد کرده و شامل انواع پیشنهادات سبک زندگی مانند سفر حلال، گردشگری و خدمات مهمان نوازی می شود و پذیرش گردشگری حلال همراه با افزایش تعداد مسلمانان ثروتمند در حال گسترش است.

 

اکنون یکی از بخش های گردشگری با سریع ترین نرخ رشد در جهان، بازار جهانی گردشگری حلال است. تحولات اخیر در بازار گردشگری حلال ناشی از روندهای اخلاقی مصرف کننده و تغییر خلق و خوی مصرف کنندگان مسلمان در سطح جهان است.

 

گردشگری یکی از بخش هایی است که بسیار زیاد تحت تاثیر همه گیری کرونا قرار گرفت و بر اقتصاد، معیشت، خدمات عمومی و فرصت ها در تمام قاره ها تأثیر گذاشت. قبل از شیوع کرونا سفر و گردشگری به یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصاد جهانی تبدیل شده بود که 10 درصد تولید ناخالص داخلی جهانی و بیش از 320 میلیون شغل در سراسر جهان را تشکیل می‌داد.

 

با این حال، درآمدهای صادراتی حاصل از گردشگری ممکن است در سال 2020 با 910 میلیارد دلار کاهش به 1.2 تریلیون دلار برسد. گزارش بازار جهانی گردشگری حلال با چندین جنبه به طور کامل مورد مطالعه قرار گرفته است که به ذینفعان در تصمیم گیری بیشتر کمک می کند.

 

گردشگری حلال در چند وقت اخیر مورد استقبال گسترده قرار گرفته و اکنون به پدیده ای جدید در صنعت گردشگری جهانی تبدیل شده است. صنعت گردشگری حلال به محصولات گردشگری و خدمات پذیرایی با پیروی از اعتقادات و شئونات اسلامی اطلاق می شود. این فعالیت‌ها شامل سرو غذای حلال،  نوشیدنی های بدون الکل و فعالیت‌های تفریحی مجزا برای زنان و مردان، استخرهای جداگانه و امکانات نماز می باشد

 

 پیش از این صنعت گردشگری حلال بیشتر  در مورد زیارت خانه خدا و به جای آوردن حج عمره همراه بود، اما اکنون رشد تعداد مسلمانان طبقه متوسط به بالا​​ و افزایش میزان ارتباط با یکدیگر، سفر را به بخشی از زندگی تبدیل کرده است و در نتیجه موجب توسعه گردشگری اسلامی از مقاصد سنتی مانند مکه و مدینه به استراحتگاه ها و مقاصد در کشورهای دیگر شده است.

 

انتظار می رود صنعت گردشگری حلال به جریان اصلی تبدیل شود و به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از شکوفایی بخش گردشگری حلال جهانی توسعه یابد.

 

 بخش‌های گردشگری هتل‌ها و استراحتگاه‌های جهانی در سال‌های اخیر برای برآوردن خواسته‌های مسافران مسلمانی که می‌خواهند از خدمات کامل اوقات فراغت و مهمان‌نوازی بهره‌مند شوند، شکوفا شده است که در عین حال نیازهای مذهبی آنها را برآورده می‌کند و همچنین از آداب و رسوم و فرهنگ اسلامی نیز پیروی می‌کند.

 

انتظار می رود این توسعه، صنعت گردشگری حلال جهانی را در دوره پیش بینی شده به حرکت درآورد. بسیاری از کشورهای جهان مانند ترکیه، مصر و مالزی  قبلا این تغییر را در بخش گردشگری خود اتخاذ کرده‌اند که شامل اقامتگاه‌ها و سایر امکانات مطابق با اعتقادات مذهبی گردشگران مسلمان است.

 

 علاوه بر کشورهای مسلمان، برخی از کشورهای غیر اسلامی از جمله سنگاپور، استرالیا و فرانسه نیز علاقه زیادی به صنعت گردشگری حلال نشان داده‌اند. وجود نهادهای دارای گواهی حلال مانند مراکز فروش مواد غذایی و غیره، این کشورها را به مقصد مورد علاقه مسافران مسلمان تبدیل می کند که به نوبه خود انتظار می رود صنعت گردشگری حلال جهانی را در دوره پیش بینی شده به حرکت درآورد.

کد خبر 1268517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha