باید سبک زندگی ما الگوی مولا علی (ع) باشد

کارشناس مذهبی ارومیه ای گفت: متاسفانه ما شعیان آن گونه که باید امام علی (ع) را نشناخته ایم و به گفتار و سخنان حضرت عمل نکردیم، و باید سبک زندگی ما، سبک زندگی مولا علی (ع) باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام مهدی میرزاجانی، کارشناس مذهبی ارومیه ای، گفت: خدای متعال در سوره بقره و سوره قدر به صراحت به نزول دفعی قرآن کریم در شب قدر ماه مبارک رمضان اشاره می کند و این که شب قدر را مخفی نگه داشته برای این است که خدای متعال می خواهد مؤمنین همه شب های ماه رمضان را فرصتی برای مغفرت و نزول رحمت بدانند. 

وی اضافه کرد: یکی از اعمال این شب ها قرآن به سر گرفتن است و معنای آن این است که من این کتاب مقدس که هیچ شکی در آن نیست را که امانت نبی اکرم است بین خود و خدای متعال واسطه بخشش گناهان خودم قرار می دهم. 

کارشناس مذهبی گفت: این شب ها سالروز شهادت حضرت علی (ع) است و ما شیعیان باور قلبی داریم که حضرت علی (ع) وصی بلافصل نبی اکرم، افضل موجودات عالم بعد از رسول خدا و اولین امام مفترض الطاعة می باشد و در روایات وارد شده است که اگر همه دریا ها مرکب شود و تمام درختان قلم نمی توانند فضائل علی (ع) را بنویسند.

وی ادامه داد: امام علی (ع) ذوب شده در خدای متعال بود و به همین دلیل تمام سخن، رفتار و گفتار حضرت از سوی خدای متعال بود و امیرالمؤمنین جامع الاضداد بود، وقتی در میدان رزم حاضر می شد با تمام توان وارد میدان می شد، زره حضرت پشت نداشت چرا که مولا علی (ع) هیچ وقت به دشمن پشت نمی کرد، اما چنین رزمنده ای شجاع و نترس وقتی در برابر خدای متعال قرار می گرفت در نهایت تواضع و ذلت بود و وقتی با یتیم ها و فقرا مواجه می شد چنان خود را پایین می آورد که خیلی ها او را نمی شناختند.

حجت الاسلام میرزاجانی عنوان داشت: متاسفانه ما شعیان آن گونه که باید امام علی (ع) را نشناخته ایم و به گفتار و سخنان حضرت عمل نکردیم، و باید سبک زندگی ما، سبک زندگی مولا علی (ع) باشد .

وی در ادامه با اشاره به روایتی از مولا علی (ع) گفت: در روایتی امام علی (ع) می فرمایند؛ قدر مرد به قدر همّت اوست و معنای این روایت این است که اگر همت و تلاش یک انسان خدایی و برای رسیدن به الله باشد، قیمت الهی پیدا می کند اما اگر هدف و آرزویش دنیا باشد، قیمت دنیایی خواهد داشت. مراتب عالی بهشت برای همت های بلند و الهی است.

کارشناس مذهبی افزود: در روایتی از نبی اکرم (ص) بیان شده است که دل‏ها ‌بر سه گونه هستند. اوّل، دل‏هایی که وابسته به دنیا هستند. این قلب‏ها در گروی لذائذ دنیا و سرگرم مسائل دنیوی‏اند. دوم، دل‏ها و قلب‏هایی که وابسته به آخرتند. یعنی دل‏بستگی‏اش به تنعّمات اخرویّه است. سوم؛ سوم آن دلی است که به مولایش وابسته است! یعنی دل‏بسته به خدا است. دلش در گروی خدا است.

حجت الاسلام میرزاجانی در پایان گفت: رزق و روزی های انسان ها تقسیم شده است و برخی ها خیال می کنند با حرام می توانند به روزی بیشتری برسند، اما برکت در رزق حلالی است که انسان با صبر و تحمل به دست می آورد، و لذا ما ماموریت داریم عبد خدا باشیم که در این صورت روزی ما هم برکت پیدا می کند.

کد خبر 1756861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha