استقبال از سفر مقام معظم رهبري ادعاهاي رسانه‌هاي غربي را باطل کرد

اجتماعي: رييس قوه قضاييه بااشاره به سفر مقام معظم رهبري گفت: استقبال ازسفر مقام معظم رهبري به قم ادعاهاي تفرقه‌انگيز رسانه‌هاي غربي را باطل کرد.

به گزارش خبرگزاري شبستان، آيت الله صادق آملي لاريجاني، رييس قوه قضاييه در جلسه امروز (9 آبان) مسئولان عالي قضايي، سفر مقام معظم رهبري به قم و استقبال باشکوه مردم و روحانيت و مراجع از ايشان را تاريخي و ماندگار توصيف کرد و گفت: سفر مقام معظم رهبري به قم و استقبال باشکوه از ايشان، ادعاهاي کذب و تفرقه‌انگيز رسانه‌هاي غربي و اذناب داخلي آنان را باطل کرد.

وي با بيان اينکه استقبال از سفر مقام معظم رهبري به قم ادعاهاي تفرقه‌انگيز رسانه‌هاي غربي را باطل کرد، افزود: ترويج بحث اسلام ايراني کاملاً انحرافي و ناسازگار با اعتقادات عميق اسلامي است

آيت الله لاريجاني با اشاره به ادعاهاي کذب رسانه‌هاي غربي و همراهي برخي در داخل با اين ادعاها مبني بر فاصله افتادن ميان روحانيت معظم شيعه و حوزه با ولايت اظهار کرد: يکي از مهم ترين آثار و برکات اين سفر ماندگار و تاريخي، ابطال ادعاهاي نادرست و کذب رسانه‌هاي غربي و اذناب آنان درباره فاصله افتادن ميان روحانيت شيعه و مقام ولايت فقيه بود که اين ادعاهاي کذب در طول يکسال گذشته بارها و بارها تکرار شد اما در پايان اين سفر رسانه‌هاي مدعي غرب، مجبور شدند اعتراف کنند که پيش‌بيني و ادعاهايشان در اين باره اشتباه و اين استقبال از نظر آنها نيز غيرمنتظره بوده است.

رييس قوه قضاييه با پربرکت خواندن سفر مقام معظم رهبري به قم و سخنان ايشان در ديدار با روحانيون، جلسه با جامعه مدرسين حوزه علميه قم، خانواده شهدا و اقشار مختلف مردم قم خاطر نشان کرد: سخنان مقام معظم رهبري در ديدارهاي مختلف شهر قم بسيار جامع، متين و پرمحتوي و در ابعاد داخلي و بين‌المللي تأثيرگذار بود و اميدواريم با تبيين اين سخنان ارزشمند به ويژه در خصوص جايگاه و جهات علمي حوزه‌هاي علميه و لزوم پاسخگويي به نيازهاي جهان اسلام و خصوصاً شبهات مطرح شده، شاهد حرکتي نو و علمي در سطح حوزه علميه قم و ساير حوزه‌هاي علميه باشيم.

وي افزود: حفظ اعتدال در رفتار و شيوه‌هاي عملي طلاب و فضلا و روحانيون خصوصاً نسبت به مراجع و ساير ارتباطات حوزوي نکته درخور توجهي است که در سخنان مقام معظم رهبري به خوبي و با ظرافت مطرح و تبيين شد و اميدواريم از سوي حوزه‌هاي علميه به خوبي مورد توجه قرار گيرد.

رييس قوه قضاييه در ادامه با اشاره به تکرار پاره‌اي اظهارنظرها در خصوص اسلام ايراني و مکتب ايراني با انتقاد از طرح چنين سخناني در محافل مختلف، ترويج بحث مکتب ايراني و يا اسلام ايراني را کاملاً انحرافي و ناسازگار با اعتقادات عميق اسلامي دانست و افزود: طرح چنين مسئله‌اي در واقع مغالطه‌اي است که بايد از تکرار آن پرهيز شود.

آيت الله لاريجاني خواستار دقت‌نظر در طرح سخنان مربوط به عقايد اسلامي از سوي همه صاحب‌نظران و مسئولان شد و اذعان کرد: اسلام ايراني تعبير نادرستي است که مخالف با تعبيرصريح قرآن و آيات و روايات و اعتقادات اسلامي است چرا که اسلام ديني جهاني است که اختصاص به زمان و مکان خاصي ندارد. اسلام، ايراني و غيرايراني ندارد. قرآن کريم مي‌فرمايد: هذا بيان للناس. مخاطب قرآن همه انسانها هستند و قرآن بيان براي همه انسانهاست. اسلام واقعيتي متعالي است که متعلق به کشوري خاص نيست و لذا توصيف اسلام به ايراني خطاي فاحش و مغلطه‌آميزي است.

وي ادامه داد: در پاره‌اي روايات آمده است که حقيقت اسلام، «ما جاء به النبي» است. واضح است که آنچه پيامبر آورده است، ايراني و غير ايراني ندارد. توحيد و نبوت و معاد و ولايت و امثال آن حقايق متعاليه‌اي هستند که ربطي به قومي خاص ندارند. طرح چنين مغالطه‌هايي آثار نامناسبي در بعد داخلي و خارجي خواهد داشت. نبايد با چنين سخناني بهانه به دست کساني داد که ايرانيان را مقابل اسلام معرفي مي‌کردند.

رييس قوه قضاييه تأکيد کرد: اگر منظور از اسلام ايراني، فهم اصيل ايرانيان در تبعيت از ولايت اهل بيت (عليه‌السلام) و انتظار ظهور است چرا از عبارت اسلام اهل بيت استفاده نمي‌کنيم تا اذهان متدينان و مخلصان ولايت را مشوش و نگران نکنيم.

آيت الله لاريجاني تصريح کرد: بايد به عنوان يک کشور اسلامي الگويي وحدت آفرين براي تمام جهان اسلام باشيم و تمام مسلمانان جهان بدانند که برادران ما هستند.

وي در ادامه با اشاره به ايام پربرکت ماه ذي‌الحجه ابراز اميدواري کرد: مسلمانان و شيعيان بتوانند از برکات اين ماه بهره‌مند شوند.

در ادامه جلسه، رييس سازمان پزشکي قانوني نيز گزارشي از برنامه‌ها و عملکرد اين سازمان ارايه داد.

شجاعي درخصوص شرايط سخت و فعاليت در سازمان پزشکي قانوني گفت: اشتغال در پزشکي قانوني به علت مسئوليت سنگين، نوع کار، عوارض جسماني و رواني و مشکلات اجتماعي آن جذابيت چنداني ندارد و در تمام دنيا براي جذب کارشناسان خبره و ايجاد انگيزه اشتغال تسهيلات مناسبي در نظر مي‌گيرند و اميدواريم در خصوص بودجه و امکانات پزشکي قانوني اقدامات مناسبي صورت گيرد.

رييس سازمان پزشکي قانوني افزود: سازمان پزشکي قانوني کشور با رويکرد نوانديشي و نوآوري در عرصه‌هاي مختلف علمي و تحقيقاتي، از تمامي صاحب‌نظران و انديشمندان دعوت مي‌کند تا با هم‌انديشي و تعامل هرچه بيشتر، زمينه را براي تحقق اهداف عاليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و خدمت رساني به ملت شريف ايران اسلامي فراهم کنند.

وي تأکيد کرد: اين سازمان در چشم انداز برنامه پنج‌ساله پنجم توسعه در نظر دارد تا پيشرفته‌ترين و معتبرترين مرکز پزشکي قانوني در منطقه باشد و اين مهم با بهره‌گيري از نيروهاي کارآمد و متخصص با استفاده از تجهيزات پيشرفته و فن‌آوري هاي نوين و انجام فعاليت‌هاي علمي و پژوهشي محقق خواهد شد.

به گفته وي عزم سازمان پزشکي قانوني کشور در ارايه خدمات، با صحت، دقت و سرعت و بر اساس اصول علمي براي نيل به عدالت و تکريم ملت شريف ايران است و مرکز تحقيقات اين سازمان در حال حاضر بزرگترين و پيشرفته‌ترين مرکز پزشکي قانوني در خاورميانه است.

رييس سازمان پزشکي قانوني حذف مراجعه مکرر به دستگاه قضايي در بخش عمده‌اي از خدمات‌رساني به منظور رفع اطاله دادرسي، جلب همکاري حدود سه هزار نفر از اساتيد برجسته دانشگاههاي علوم پزشکي سراسر کشور براي عضويت و همکاري در کميسيون هاي پزشکي و مشاوره‌هاي تخصصي و فوق تخصصي پزشکي، کاهش ميانگين زمان پاسخگويي در حوزه‌هاي مختلف را از جمله خدمات پزشکي قانوني برشمرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومي و تشريفات قوه قضاييه، وي تدوين کتاب ارش و ديه اندام و کتاب پژوهشي در ارش و نقص عضوي به منظور ايجاد وحدت رويه و مستند و مستدل نمودن تعيين ارش و نقص عضوي با حدود 2 هزار نفر ساعت کار کارشناسي، تدوين مجموعه ارکان ضروري گواهي ها و نظرات کارشناسي، معاينات باليني به منظور ايجاد وحدت رويه، تهيه دستورالعمل سقط جنين درماني و تهيه و اصلاح دستورالعمل کميسيون‌هاي تخصصي و دستورالعمل پرونده‌هاي رسوبي براي تسريع و تسهيل خدمات را از جمله بهترين اقدامات پزشکي قانوني در حوزه پزشکي و باليني دانست.

شجاعي اعلام کرد: هم اکنون 336 مرکز پزشکي قانوني در سراسر کشور فعال است.


پايان پيام/

کد خبر 430

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha